Korzystaj z sekcji Inbox w Communication, aby skupić się na rozmowach wymagających uwagi.
Wybierz typ rozmowy
Otwórz Communication w lewym panelu nawigacji.
Wybierz Customer chats, aby pracować z rozmowami z klientami.
Wybierz Employees, aby pracować z rozmowami bezpośrednimi i grupowymi między współpracownikami.
W sekcji Customer chats użyj All, Mine lub Unread.
W sekcji Employees użyj All, Groups lub Unread.
Mine ogranicza rozmowy z klientami do przypisanych do Ciebie. Groups pokazuje rozmowy wewnętrzne z co najmniej trzema uczestnikami.
Zawęź kolejkę
W polu wyszukiwania nad kolejką wpisz klienta, grupę lub pracownika. Rodzaj przeszukiwanych informacji zależy od wybranego trybu rozmowy.
Wybierz ikonę filtra, aby wybrać co najmniej jeden tag.
Wybierz aktywny znacznik filtra, aby go przejrzeć lub wyczyścić.
Wyczyść pole wyszukiwania i filtry, aby wrócić do pełnej kolejki.
Użyj artykułu Wyszukiwanie rozmów i wiadomości, gdy musisz znaleźć tekst w wiadomościach lub ograniczyć wyniki według daty.
Przejrzyj i otwórz rozmowę
Sprawdź kropkę nieprzeczytanej wiadomości i wyróżniony wiersz, aby znaleźć nowe wiadomości.
Przejrzyj podgląd ostatniej wiadomości, tagi, czas i awatary uczestników.
Wybierz ikonę oka, aby wyświetlić podgląd rozmowy bez jej otwierania.
Wybierz wiersz rozmowy, aby otworzyć pełną oś czasu i kontekst.
Otwórz menu wiersza i wybierz Mark as unread, jeśli chcesz wrócić do rozmowy później.
Tylko właściciel może usunąć rozmowę wewnętrzną. Usunięcie rozmowy usuwa ją i jej wiadomości wszystkim uczestnikom.