Naudokite Communication skiltį Inbox, kad sutelktumėte dėmesį į pokalbius, kuriems reikia dėmesio.
Pasirinkite pokalbio tipą
Kairiojoje navigacijoje atidarykite Communication.
Pasirinkite Customer chats, jei norite dirbti su klientų pokalbiais.
Pasirinkite Employees, jei norite dirbti su tiesioginiais ir grupiniais kolegų pokalbiais.
Skiltyje Customer chats naudokite All, Mine arba Unread.
Skiltyje Employees naudokite All, Groups arba Unread.
Mine apriboja klientų pokalbius iki jums priskirtų pokalbių. Groups rodo vidinius pokalbius, kuriuose yra bent trys dalyviai.
Susiaurinkite eilę
Paieškos lauke virš eilės įveskite klientą, grupę arba darbuotoją. Ieškomos informacijos tipas priklauso nuo pasirinkto pokalbio režimo.
Pasirinkite filtro piktogramą ir pasirinkite vieną ar daugiau žymų.
Pasirinkite aktyvaus filtro žymeklį, jei norite peržiūrėti arba išvalyti tą filtrą.
Išvalykite paieškos lauką ir filtrus, kad grįžtumėte į visą eilę.
Naudokite Ieškoti pokalbių ir pranešimų, kai reikia rasti tekstą pranešimuose arba apriboti rezultatus pagal datą.
Peržiūrėkite ir atidarykite pokalbį
Patikrinkite neperskaityto pranešimo tašką ir paryškintą eilutę, kad rastumėte naujus pranešimus.
Peržiūrėkite naujausio pranešimo ištrauką, žymas, laiką ir dalyvių avatarus.
Pasirinkite akies piktogramą, kad peržiūrėtumėte pokalbį jo neatidarę.
Pasirinkite pokalbio eilutę, kad atidarytumėte visą laiko juostą ir kontekstą.
Atidarykite eilutės meniu ir pasirinkite Mark as unread, jei norite prie pokalbio grįžti vėliau.
Vidinį pokalbį gali ištrinti tik jo savininkas. Ištrynus pokalbį ir jo pranešimus jie pašalinami visiems dalyviams.