Dalyviai yra darbuotojai, kurie seka pokalbį ir jame dirba.
Peržiūrėkite dalyvius
Atidarykite Communication ir pasirinkite pokalbį.
Peržiūrėkite dalyvių avatarus pokalbio antraštėje.
Užveskite žymeklį ant papildomų dalyvių indikatoriaus, kai dalis vardų paslėpti.
Dalyviams pranešama, kai klientas atsiunčia naują pranešimą. Darbuotojas, kuris rašo kliento pokalbyje, pridedamas automatiškai.
Pridėkite dalyvius
Pasirinkite pliuso piktogramą šalia dalyvių avatarų.
Pasirinkite darbuotoją, kurį norite pridėti.
Pasirinkite Add everyone, jei turėtų dalyvauti visi likę kolegos.
Patvirtinkite masinį pridėjimą, kai būsite paraginti.
Pridėjus dalyvius pasikeičia, kas gali sekti pokalbį, todėl pridėkite tik kolegas, kuriems reikia prieigos.
Pašalinkite dalyvį
Dalyvių sąraše raskite darbuotoją.
Pasirinkite kryželį šalia darbuotojo.
Kliento pokalbyje dalyviai gali tvarkyti dalyvių sąrašą. Vidiniame pokalbyje tik savininkas gali pridėti dalyvius arba pašalinti kitus. Ne savininkas gali pašalinti save.
Supraskite vidinio pokalbio nuosavybę
Vidinį pokalbį sukūręs darbuotojas yra jo savininkas. Tik savininkas gali keisti temą ar žymas, tvarkyti kitus dalyvius ir ištrinti pokalbį. Kiti dalyviai vis tiek gali skaityti ir siųsti pranešimus.