Pereiti prie pagrindinio turinio

Tvarkyti kliento duomenis

Atnaujinkite kliento informaciją ir atidarykite su klientu susijusią veiklą.

Atnaujinkite kliento kontaktinę informaciją ir naudokite kliento įrašą susijusiems darbams rasti.

Atidaryti kliento įrašą

  1. Kairiojoje naršymo juostoje atidarykite Contacts.

  2. Jei reikia, ieškokite sąraše arba jį filtruokite.

  3. Pasirinkite klientą, kurį norite tvarkyti.

Antraštėje rodomas kliento vardas ar pavadinimas ir turima kontaktinė informacija. Joje taip pat nurodoma, ar įrašas yra privataus asmens, ar įmonės ir ar jis naudojamas kaip klientas, partneris arba subrangovas.

Peržiūrėti kliento veiklą

  • Overview rodo santrauką, naujausią veiklą, žurnalus ir pastabas.

  • Details rodo pagrindinę kliento ir sąskaitų informaciją.

  • Request, Quotes, Jobs, Invoices ir Orders (Projects) rodo su klientu susijusius įrašus.

  • Addresses pateikia išsaugotus kliento adresus.

  • Contacts rodoma verslo klientui ir pateikia įmonės kontaktinius asmenis.

  • Attachments pateikia klientui išsaugotus failus.

Pasirinkite skirtuką, kad įkeltumėte atitinkamą kliento įrašo dalį.

Redaguoti kliento informaciją

  1. Kliento antraštėje pasirinkite Edit.

  2. Privačiam klientui atnaujinkite vardą, telefoną, el. paštą, kalbą arba adresą.

  3. Verslo klientui atnaujinkite įmonės pavadinimą, registracijos numerį, telefoną, el. paštą, kalbą arba adresą.

  4. Jei įjungta apskaitos integracija, peržiūrėkite susietą apskaitos klientą, jei jis rodomas.

  5. Pasirinkite Save.

Privačiam klientui vardas tebėra privalomas. Verslo klientui įmonės pavadinimas ir registracijos numeris tebėra privalomi.

Sukurti darbą klientui

  1. Kliento antraštėje pasirinkite Create.

  2. Pasirinkite, ar kurti potencialų klientą, pasiūlymą, darbą, užsakymą ar sąskaitą faktūrą.

  3. Užbaikite pasirinktą darbo eigą.

Between įtraukia klientą į naują įrašą, todėl jo nereikia rinktis dar kartą.

Ištrinti klientą

  1. Kliento antraštėje pasirinkite Delete.

  2. Patvirtinkite ištrynimą.

Ištrynus klientą, Between grąžina į Contacts.

Susiję straipsniai

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?