Використовуйте розділ Inbox у Communication, щоб зосередитися на розмовах, які потребують уваги.
Виберіть тип розмови
Відкрийте Communication у лівій навігації.
Виберіть Customer chats, щоб працювати з розмовами з клієнтами.
Виберіть Employees, щоб працювати з прямими та груповими розмовами між колегами.
У Customer chats використовуйте All, Mine або Unread.
У Employees використовуйте All, Groups або Unread.
Mine обмежує розмови з клієнтами тими, які призначені вам. Groups показує внутрішні розмови з трьома або більше учасниками.
Звузьте чергу
У полі пошуку над чергою введіть клієнта, групу або працівника. Тип інформації для пошуку залежить від вибраного режиму розмови.
Виберіть піктограму фільтра, щоб вибрати одну або кілька міток.
Виберіть активний індикатор фільтра, щоб переглянути або очистити цей фільтр.
Очистьте поле пошуку й фільтри, щоб повернутися до повної черги.
Скористайтеся статтею Пошук розмов і повідомлень, коли потрібно знайти текст у повідомленнях або обмежити результати за датою.
Перегляньте й відкрийте розмову
Перевірте крапку непрочитаного повідомлення та виділений рядок, щоб знайти нові повідомлення.
Перегляньте останнє повідомлення, мітки, час і аватари учасників.
Виберіть піктограму ока, щоб переглянути розмову, не відкриваючи її.
Виберіть рядок розмови, щоб відкрити повну хронологію та контекст.
Відкрийте меню рядка й виберіть Mark as unread, якщо хочете повернутися до розмови пізніше.
Внутрішню розмову може видалити лише її власник. Видалення прибирає розмову та її повідомлення для всіх учасників.