Bekreft en ordre når kunde- og jobbinformasjonen er klar.
Kontroller ordren
Åpne Ordre og velg ordren.
Kontroller at en kunde er valgt.
Kontroller avdelingen når bedriften krever avdeling på bekreftede ordrer.
Kontroller jobber, datoer, ansatte, ressurser og ordrelinjer.
Kontroller e-postadressen til kunden eller kontakten når du vil sende en bekreftelse.
Bekreft ordren
Velg Bekreft manuelt.
Velg Bekreft for å endre ordrestatus uten å klargjøre e-post.
Eller velg Bekreft og send ordrebekreftelse for å bekrefte og åpne e-postskriveren.
Kontroller mottakere, emne og melding før du sender.
Bekreftelse endrer ordrestatusen. E-posten sendes ikke før du sender den fra e-postskriveren.
Bekreft manuelt er ikke tilgjengelig
Legg til kunde og eventuell avdeling som kreves i bedriftsinnstillingene. Knappen vises bare mens ordren kan bekreftes.