Przejrzyj wpisy na zleceniu
Otwórz zlecenie i znajdź Time tracking.
Porównaj godziny płacowe, zarejestrowany czas, czas transportu i ostrzeżenia.
Wybierz wiersz, aby otworzyć szczegóły.
Sprawdź czas trwania, daty, aktywność, zlecenie, projekt, dział, komentarze, typ wpisu i historię zmian.
Popraw wpis
Zmień niezablokowane pola i wybierz Save.
Usuwaj tylko wtedy, gdy wpis ma zostać trwale usunięty.
Zatwierdzony lub zablokowany wpis może odblokować użytkownik z uprawnieniem Unlock time tracking.
Korekty można też wykonywać na stronie Approve hours.