Otwórz kontrolę dostępu
Otwórz Settings > Employees i wybierz pracownika.
Pod profilem znajdź Access control.
Używaj Select all permissions tylko wtedy, gdy pracownik potrzebuje wszystkich uprawnień Crew.
Wybierz uprawnienia Crew
Rozwiń Orders, Calendar i Time tracking.
Włącz tylko działania potrzebne w pracy. Niektóre uprawnienia zależą od uprawnienia nadrzędnego.
Dokładnie sprawdź widoczność klienta, działania na zleceniach, zakres kalendarza i ręczną rejestrację czasu.
Dostęp Back Office
Dla odpowiedniego użytkownika przejrzyj osobną kartę Back Office access.
Nadaj dostęp tylko do wymaganych stron; Salary and hours i Settings mogą ujawniać poufne dane.